Results 1 to 4 of 4

Thread: Missing employees and hours when exporting

  1. #1
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2

    Default Missing employees and hours when exporting

    When I export for last week TCW fails to list all my employees with hours and the ones it does list are incorrect. If I load the hours for last week it works fine.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    2,638

    Default

    That sounds like your date range selection is the problem, see this tutorial and then be sure the date range is properly selected:

    https://timeclockwindow.com/help/Exp...dow/index.html

    It also may be a transaction that needs to be fixed too. This tutorial shows how to look for problems:

    https://timeclockwindow.com/help/Tot...ips/index.html

    Also what version number are you using?
    Paul Mayer
    ZPAY Payroll Systems, Inc.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2

    Default

    I'm using 2.0.63 version. After I emailed you I discovered one of my staff didn't sign out when she left. That must have been the cause of the problem since it works fine now that I fixed her time. My fault, sorry to bother you.

    Thanks for the quick response, as usual!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    2,638

    Default

    Thanks for the follow-up, it had to be one or the other.
    Paul Mayer
    ZPAY Payroll Systems, Inc.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •